Nyhed: Min vej gennem det danske Sundhedsystem- vor herre bevares.
(Kategori: Nyhedsarkiv)
Oprettet af Bette Pjok
torsdag 29 august 2019 - 14:27:43


Kære Venner/samt især  nye medlemmer!
 
Jeg fik i 2013 udgivet bogen: 

Min vej gennem det danske Sundhedssystem - vor herre bevares.
http://www.minegenbog.dk/books/min_vej.php
 

Boganmeldelser

Min vej gennem det danske sundhedssystem - Vorherre bevares!

Oplevet og skrevet af Lena Mortensen.Lena Mortensen har skrevet en bog om hendes oplevelser og erfaringer gennem sundhedssystemet. Det er en meget personlig beretning, som underbygges af afskrifter og bilag fra undersøgelser, samtaler, ressourceprofil og sagsakter.
 
Lena Mortensen fik i 2000 en arbejdsskade og i 2008 diagnosen fibromyalgi. Forløbet har været en lang kamp om manglende anerkendelse og mistænkeliggørelse i de forskellige systemer, som ikke understøtter hinanden men derimod modarbejder, fordrejer eller omformulerer andre faggruppers vurderinger til stor skade og frustration for Lena Mortensen.
 
Mange mennesker med fibromyalgi har oplevet samme behandling og frustrationer, som beskrives i bogen. Samtidig er bogen en kritik af, hvordan vores sundhedssystem behandler mennesker, der er syge og at selve systemet, og den måde det fungerer på, er med til at forværre tilstanden og kan virke nedbrydende på de mennesker der har brug for sundhedssystemet. 
 
Der kan læses mere om bogen på:
 
Mange steder i bogen, vil man kunne læse, hvordan min Fibromyalgi udviklede sig. Det over mange år, uden at vide, at jeg havde Fibromyalgi.  
Der er tips til at komme videre i det syge sundheds og socialsystem.

Bogen sælges signeret efter ønske, direkte fra mig, fra dd. og frem til Jul, incl. fragt og evt. gaveindpakning for 200,-

Kærligst Lenam

Tilføjet af LenamDenne nyhed er fra Fibronet.dk
( http://fibronet.dk/news.php?extend.106 )