Forums
Fibronet.dk :: Forums :: Anmeldelser af bøger, film m.v. om Fibromyalgi - ÅBEN sektion :: Bøger, Film, DVD m.v. om Fibromyalgi
 
<< Forrige indlæg | Næste indlæg >>
Skriv om dit liv af Inge Møllehave.
Bestyrer: Bette Pjok, Engel
Ophavsmand Indlæg
Spurven
15 okt 2011, 09:35:41
Registeret medlem #372
Oprettet: 11 mar 2010, 09:01:54

Postnr. og By: Midtsjælland
Indlæg: 2995

Måske nogle af jer går med fornemmelsen af, at de burde skrive deres livshistorie? Mange af jer har helt sikkert mange oplevelser, som andre kunne have stor glæde af at læse om.

Inge Møllehave har lige udgivet en ny bog, som netop vil være en stor hjælp og inspiration til alle, som overvejer at skrive om deres liv og oplevelser.

Bogen er udkommet på Unitas Forlag og koster kr. 199,00.

Forlagets omtale:
Alle mennesker rummer en spændende historie! Måske har du også lyst til at fortælle din? 
Skriv om dit liv er en bog til alle, der har lyst til at skrive om deres liv, men som kan have svært ved at komme i gang.
Hvor og hvordan begynder man? Hvad skal man skrive om? Hvem skal man skrive til? Bogens formål er at vejlede, inspirere og opmuntre læseren til at fortælle om sit liv på skrift – til glæde for vedkommende selv, men måske også for familie, venner og andre interesserede?  
 
Med bogen understreger forfatteren, at det ikke nødvendigvis kræver talent at skrive, men blot lyst til at sætte ord på glæder og sorger, mindes og reflektere og ikke mindst lægge planer for fremtiden – at opdage, at det aldrig er for sent at blive turist i sit eget liv.
 
Bogen indeholder konkrete råd til arbejdet: hvor finder man information, hvordan indsamler man sit materiale, hvordan skal man skrive, hvordan kommer man over en skriveblokering, hvordan kan man få sin bog trykt etc. Ud over en række ideer til skriveprocessen indeholder bogen også mange inspirationstekster skrevet af forfatteren om hendes eget liv; barndomsminder, højtider, smertelige oplevelser, mennesker, hun har mødt og meget andet.
..................................

Knus fra

Tilbage til toppen
 

Gå til:     Tilbage til toppen

Syndiker denne tråd: rss 0.92 Syndiker this tråd: rss 2.0 Syndiker this tråd: RDF
Powered by e107 Forum System